logo
Проклет да си, Мелроу! – криминално-фантастичен роман Проклет да си, Мелроу! – криминална фантастика
Проклет да си, Мелроу! – роман на S.T. Fargo

Некадърен детектив, руса красавица с мърляви обноски и още по-мърляв език, и кандидат за президент с размити граници на сексуалност в един случай под аренда, за който всички знаят всичко, освен ченгето, което го разследва. Забавна детективска история с твърде предизвестен край.

Проклет да си, Мелроу! – детективски роман с елементи на фантастика, свободен за четене на сайта. Забавно фантастично криминале за пропаднал частен детектив, който минава през куп перипетии само за да разбере, че случаят, който разследва е вече бил разследван от…самия него! Криминална история (онлайн книга) на S.T. Fargo.

Tags: научна фантастика, научно-фантастична история, фантастичен детектив, фантастична книга, фантастично криминале, фантастични романи, криминален роман, криминална проза, криминално четиво, криминални истории, детективска фантастика, детективско крими, детективски книги, частни детективи, частно ченге, кримка, мистерия, фентъзи, новела, разказ, драма, онлайн литература, S. T. Fargo, S.T.Fargo, mellrow, мърфи, мелроу

„Това, което сънувах тази нощ направо ме втрещи. Толкова шантав сън не бях имал! Линкълн беше дошъл в нашия век и горещо молеше Президента да го научи да свири на саксофон с крака. До него, клекнала на колене, седеше водещата на телевизионното предаване „Америка днес“ и му събуваше чорапите, докато в същото време му правеше свирка с благоговейна физиономия.

Край тях пък, объркано се навърташе Джеферсън и мъкнеше разръфано томче с Конституцията на Щатите, безуспешно опитвайки се да избере коя от поправките да махне, за да впише новата, в която Президентът се задължаваше да му бъдат правени по четири свирки дневно на обществени места. Номерът беше чрез прозрачност, да се избегнат предпоставките за скандали и той да може напълно задоволен в сексуално отношение, да си гледа спокойно политическите дела.

Проблемът обаче се състоеше в това, че томчето вече бе пълно, а и поправките в него така яростно се обръщаха една към друга, взаимноизключвайки се, че нямаше къде да се допише нищо. Накрая той просто се видя в чудо и надраска новата си поправка на разръфан лист, който защипа за последната страница на томчето с жълт кламер. Журналистите въодушевено я кръстиха „хвърчащата поправка на Джеферсън“ и екзалтирано се изредиха да му стиснат ръката и да го увековечат с фотоапаратите си, прегърнал Конституцията на Америка в най-различни пози…“

* Можете също така да използвате бутоните над всяка глава на книгата за допълнителни настройки на текста и за ръчно запазване на позицията на четене. За удобство, автоматичното запазване също е включено.